Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

12:13 | March 27, 2017

white on white

Hej alla fina!

Hoppas att ni har en riktigt bra dag!

Själv är jag superpigg, tror det är solen som gör det! Nu känner jag verkligen att våren är på väg!

Har ett jätteroligt samarbete med Bubbleroom just nu som jag fotade för några dagar sedan, det ser somrigt ut men jag kan informera er om att det var skitkallt att fota det här haha! Jag vill tillsammans med Bubbleroom tipsa er som ska studenten i år om lite olika klänningsalternativ som jag tycker är snygga. Dessa funkar även för er som ska ha skolavslutning eller ska på någon annan kul fest såklart. Jag kommer själv ihåg när jag skulle ta studenten hur förvirrad jag var, det finns ju tusen olika klänningar att välja på. Jag var faktiskt såpass velig att dagen när vi väl studenten så bytte jag klänning typ 5 gånger under samma dag haha, kommer också ihåg att när jag väl hade bestämt mig för en klänning som jag tyckte passade så var det någon i klassen som råkade hälla champagne på hela klänningen haha. Så kan det gå.

Jag har fotat fyra olika stilar som jag tycker är skitsnygga till studenten.

Först ut är en bekväm, enkel men superfin klänning. Om man inte vill ha en klänning med för mycket detaljer på och hålla det enkelt och stilrent skulle jag definitivt köra på denna. Den är bekväm, men öppen rygg så det är en fin detalj. Den sitter heller inte åt någonstans så det är en bra klänning om man vill äta mycket på studentbuffén haha ;) Till det har jag ett par lite roliga klackar, som kompletterar den relativ enkla klänningen fint!

Länkar till kläderna: Klänning Skor

Andra klänningen är också väldigt enkel men fin. Älskar detaljen i halsen, så snyggt! Det här är också ett bra alternativ om man tycker att det är viktigt att vara bekväm (som jag haha). Det är ju faktiskt lättast att ha roligt när man känner sig bekväm. Har ett par silvriga skor med låg klack till, tycker dom är så coola!

Länkar till kläderna: Klänning  Skor

Tredje klänningen. Tycker personligen att den här klänningen hade varit roligt att själv ha på när jag tog studenten. Gillar att klänningen är ljus beige, då sticker man ut lite bland alla andra kritvita student klänningar! En kort spetsklänning, utan att vara för kort, man har ju inte riktigt koll på om klänningen åker upp den dagen när man håller på att hoppa runt och greja haha.

Länkar till kläderna: Klänning  Skor

Sista klänningen är väldigt romantisk. Med spets i halsen och lite längre bak. Tycker att spetskragen är superfin och matchar klänningen med ett par stilrena klackar. Också en bra klänning om man inte vill ha något som sitter åt :)

Länkar till kläderna: Klänning  skor


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här