Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

20:15 | April 2, 2017

orange and blue

I samarbete med Richmond and Finch.

Hej alla fina,

Vilken härlig söndag det har varit idag. Solen har skinit hela dagen och det har varit varmt. Så härligt! Sitter och förbereder lite inför nästa vecka, det är pressvecka i Sthlm men har inte riktigt bestämt vad jag ska gå på. Min mobil blev stulen för några veckor sedan så måste fixa det också. Så segt att behöva strula med sådant, känns så onödigt haha.

På senaste tiden har jag verkligen blivit kär i två nya färger, blå och orange. Tycker att båda två är såå fina, speciellt tillsammans! De färgerna tillsammans är lite retro känsla, precis som modet är nu. Som ni vet sedan innan har jag ett samarbete med Richmond and Finch, och de har ett skal som jag bara älskar i just dom färgerna. Om ni tycker att skalet på bilderna nedan är fint kan du kika in HÄR för att köpa det eller kolla runt på alla andra fina skal som de har inne nu :) använd Lisatellbe20 så får ni 20% rabatt också!

PUSS


3 kommentarer3 kommentarer om “orange and blue”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här