Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

12:16 | April 28, 2017

early morning in london

Hej alla fina,

befinner mig just nu i london, och har firat min födelsedag (igår) med mina närmsta tjejkompisar. Har typ inte hunnit blogg dom här dagarna för att det har varit så mycket. I söndags åkte jag till Kreta för ett samarbete med NIVEA och var där en dag, sen åkte jag typ direkt till London. Kreta var så himla mysigt, ni ska få en update om det lite senare!

Här i London så myser vi bara runt just nu, vi äter god mat och shoppar lite. Kollar lite museum och tar det lugnt. Precis som det ska vara när man är med tjejerna på resa!

Tänkte visa er mitt nya favoritskal, tyckte inte om det i början för tänkte att färgerna inte passade mig. Men ju mer jag använder det gröna skalet så inser jag att det är ju visst min färg? Passar till alla mina outfits typ, och inte minst till där jag drack kaffe imorse haha. Så nu är jag helt omvänd, älskar det gröna randiga skalet! Om ni är sugna på samma gärna skal eller något annat från Richmond & Finch’s hemsida så kan ni klicka in HÄR och använd er av lisatellbe20 så får ni 20% :)

I samarbete med Richmond and Finch. 

KRAM


1 kommentarerEn kommentar om “early morning in london”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

Our profiles
Privacy & cookies Change Consent for Third Party Cookies