Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

13:55 | June 5, 2017

little secret

I samarbete med Thomas Sabo 

Hej alla fina,

Hoppas att ni har en fin måndag! Jag har precis kommit hem från Göteborg och summerburst. Ska berätta allt om det, men de kommer ett eget inlägg om helgen!

Tog lite bilder häromdagen när solen tittade fram, man får passa på när de är lite varmt haha. Tänkte tipsa om ett av mina favorit armband från Thomas sabo. Det är ett nytt armband som kallas för little secret, jag har ett superfint med en liten lotus blomma på. Tycker att det är såå fint att ha små armband som man kan ha på sig hela tiden och matcha med andra armband. Jag älskar att blanda gult guld, rosé guld och rosa. Tycker att det är så fint tillsammans. På bilden har jag matchat ett gult armband med mitt little secret armband som är rosa och rosé, till det har jag rosé och guldiga ringar.

Det är också en perfekt present till någon som tar studenten eller fyller år eller som sommarpresent? Tycker det är fint att ex köpa två armband och ge ett till en kompis eller någon man tycker om och sen ha på sig det andra armbandet själv. Det finns massa olika fina little secret armband, så det finns mycket att välja på. Kolla in dom HÄR :)

Dom olika armbanden har olika symboler som står för olika saker, jag har lotus blomman som står för lycka. Tycker de är extra fint att ge bort en present med en mening :)


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Our profiles
Privacy & cookies Change Consent for Third Party Cookies