Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

00:02 | June 16, 2017

marble

I samarbete med Richmond and Finch.

Hej alla fina,

Hoppas att ni har en fin Torsdag, jag åkte från Örebro på morgonen för att jag har varit hemma och träffat familjen och vännerna. Det var så fint väder så jag passade på att ligga lite i solen också imorse. Sen tog jag tåget tillbaka till Stockholm där vädret inte var lika varmt och soligt. Men det blev bättre emot kvällen och det sprack upp och blev en riktigt mysigt kväll! Vi åt på Berns bistro, som serverar fantastisk fransk mat och sen kom lite vänner också. En mysig sommarkväll helt enkelt!

Juste! Tänkte tipsa er om mitt favvo skal inför sommaren. Tycker marmor passar till allt, passar till alla olika outfits och tillfällen. Som vanligt får ni 20% när ni använder koden lisatellbe20 på Richmond and Finchs hemsida, klicka HÄR.


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Our profiles
Privacy & cookies Change Consent for Third Party Cookies