Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

00:10 | June 30, 2017

when and where my Subs are perfect for me

I samarbete med Subway.

Hej alla fina,

Häromdagen tog jag en to-go lunch i det fina vädret. Tycker att det är så mysigt att äta utomhus när det väl är fint väder. Jag gick till Subway och testade deras nya “Pulled Chicken”-meny. Älskar pulled chicken så är så glad att dom har gjort en sådan macka, det som är ännu bättre är att du kan lägga till ingredienser om du vill! Jag la till lite avocado i mackan och det blev perfekt! Tycker att ni ska använda koden “Influencer2017” så får ni en extra 15cm sub när ni beställer en “Pulled Chicken”-meny (Erbjudandet gäller bara en gång per person). Så ta med dig en kompis och gå ut och sätt er i solen och ät!

KRAM

 

 


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Our profiles
Privacy & cookies Change Consent for Third Party Cookies