Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

12:25 | July 25, 2017

lunch O’clock

Hej alla fina,

Lite bilder från lunchen idag, är i Örebro och lunchade med en kompis, så mysigt:) Känns verkligen som sommar nu, alla är hemma och solen skiner. Njuter! Tänkte visa ett av mina favorit skal från Richmond and Finch, har visat det här skalet innan men tycker de är så snyggt så ni får se de en gång till haha. Gillar skal med ränder på, det finns flera stycken snygga om ni kollar HÄR :) Använd också min kod lisatellbe20 så får ni 20% rabatt.


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Our profiles
Privacy & cookies Change Consent for Third Party Cookies