Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

12:25 | July 25, 2017

lunch O’clock

Hej alla fina,

Lite bilder från lunchen idag, är i Örebro och lunchade med en kompis, så mysigt:) Känns verkligen som sommar nu, alla är hemma och solen skiner. Njuter! Tänkte visa ett av mina favorit skal från Richmond and Finch, har visat det här skalet innan men tycker de är så snyggt så ni får se de en gång till haha. Gillar skal med ränder på, det finns flera stycken snygga om ni kollar HÄR :) Använd också min kod lisatellbe20 så får ni 20% rabatt.


0 kommentarerGenom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.