Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

13:01 | July 31, 2017

tomorrowland 2017

Hej alla fina!

Vet knappt hur jag ska börja det här inlägget, har precis varit på den sjukaste helgen nånsin i Belgien på Tomorrowland. Hela festivalen är uppbyggd som ett sagoland, och har 16 olika scener och massa restauranger och olika aktiviteter. Man kan typ göra precis vad man vill, och så spelas det maaasssor musik hela tiden. Har aldrig heller träffat så mycket trevliga och gulliga människor, vi kunde sitta och lyssna på någon som spelade så kom det ett gäng människor och satte sig bredvid och började prata, så mysigt! Jag har spenderat helgen här i Belgien tillsammans med Las Vegas och deras B-eat. Jag ska berätta allt om festivalen och B-eat nedanför!

Hey guys! 

I don’t really know how to start this post, I’ve had the craziest weekend ever together with Las Vegas and B-eat at Tomorrowland in Belgium. The whole festival is built like a fairytale land. It’s so cool, they have 16 different stages with different types of music and themes. I have meet so many wonderful people this weekend, everyone at the festival is so happy and friendly! Take a look at the pics below and I will tell you more. 

Här är två bilder från Main Stage, temat var cirkus. Så himla coolt tema, på den enorma scenen så gick det ballerinor, folk som hängde och dinglade överallt och gjorde alla möjliga konster medan konserten pågick. Dom hade inte heller sparat på fyrverkerierna heller ;)

Here is 2 pictures from the Main Stage, the theme was circus. It was so cool, on the there was ballerinas and people that made different tricks while the Dj was playing. 

Här är jag på min första session i Fredags på B-eat. Konceptet är att man äter en sjuuukt god tre-rätters middag i en klubb medan en Dj spelar. Hur rolig ide? Här får jag testa kaviar av kocken Anthony amoroso. Om det var en favorit? haha nä inget för mig!

Here I am on my first B-eat session, the concept is to eat a tre course dinner in a club while a Dj is playing. Such a fun idea! Here I am with the star Chef Anthony Amoroso, he lets le test caviar. Not a one of my favorites tho haha. But the rest of the food was amazing! 

Kockarna stod precis bakom Dj-båset och gjorde iordning maten.

The chefs stod right behind the stage and made the food, it was so cool to se them creating the most delicious meals. 

En till från Main stage, Tomorrland har ungefär 140 000 besökare/dag. Så ni kan ju fatta att de va lite folk haha.

One more pic from the main stage, Tomorrowland has about 140 000 visitors/day so you can imagine how many people it is everywhere. 

Nu ska vi spendera dagen i Bryssel och utforska lite. Sen flyger jag hem ikväll och ska sova en vecka haha. tack snälla Las vegas för den här oförglömliga helgen!

 

Now I am going to spend my last day here in Bryssel with some work and shopping. I am flying home to Stockholm tonight, and then I am going to sleep for a whole week haha;) Thank you again Las Vegas and B-eat for this wonderful experience. Already looking forward to next year!


2 kommentarer2 kommentarer om “tomorrowland 2017”

    men gud va fin röd blus!!! vart kommer den ifrån?<33

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Our profiles
Privacy & cookies Change Consent for Third Party Cookies