Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:37 | August 24, 2017

backlight

I samarbete med Richmond and Finch.

Hej alla fina från ett soligt Stockholm,

Hur underbart fint väder idag? Solen skiner och inga moln! MAGISKT! Gjorde naglarna igår, passade på att matcha naglarna med mitt mobil skal, tycker verkligen att man borde försöka matcha in skalet mer som en accessoar , så att man har några att byta med till olika outfits! In och klicka hem lite nya skal så ni har att byta med, kolla HÄR och använd koden lisatellbe20 för att få 20% :)

 

KRAM,


1 kommentarerEn kommentar om “backlight”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

Our profiles
Privacy & cookies Change Consent for Third Party Cookies