Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:42 | August 24, 2017

sun flowers

I samarbete med Richmond and Finch. 

Hej alla fina,

Har varit och köpt solrosor idag, är så besatt av dom just nu. Tycker dom är så himla fina, dom håller sjukt länge också. Helt magiskt. Matchar solrosorna med mitt skal från Richmond and Finch, ni har säkert sett det skalet innan men det är mitt favvo så det är värt att visa igen ;) ni hittar det HÄR och såklart så använder ni koden lisatellbe20 så får ni 20%

PUSS

 

 


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Our profiles
Privacy & cookies Change Consent for Third Party Cookies