Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:42 | August 24, 2017

sun flowers

I samarbete med Richmond and Finch. 

Hej alla fina,

Har varit och köpt solrosor idag, är så besatt av dom just nu. Tycker dom är så himla fina, dom håller sjukt länge också. Helt magiskt. Matchar solrosorna med mitt skal från Richmond and Finch, ni har säkert sett det skalet innan men det är mitt favvo så det är värt att visa igen ;) ni hittar det HÄR och såklart så använder ni koden lisatellbe20 så får ni 20%

PUSS

 

 


0 kommentarerGenom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.