Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

20:30 | October 2, 2017

travel essentials

Hej alla fina,

Har varit i Cannes på några underbara dagar tillsammans med Isadora, så himla mysigt och vi hade verkligen tur med vädret. Sol och värme, även om de va kort så var de väldigt välkommet :) Nu drar jag vidare till Istanbul för bröllop.

 

Tänkte visa er lite hur jag packar när jag reser. För mig är det viktigt att allt är organiserat och lätt att packa upp och ner. Därför blev ja så kär i Malene Birgers resväskor och necessärer. Tycker att det är så bra med rese- accessoarer där allt får plats i väskan. Då är det enkelt att packa ner olika saker i dom mindre necessärerna och smink osv i den lite större.

 

HÄR kan ni kolla in resväskan, tycker att den är så snygg och smidig. Alldeles lagom stor :) HÄR kan ni kolla in resten av Malene Birgers sortiment hos Nelly :)

 


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Our profiles
Privacy & cookies Change Consent for Third Party Cookies