Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

22:58 | October 24, 2017

Ny pt3

Här kommer pt3 av min NY resa tillsammans med Flygstolen.se 

Dom sista dagarna måste jag säga var dom mest magiska. Vädret blev ännu bättre och solnedgångarna ännu finare. En kväll så var vi på det superfina nybyggda 1 Hotel som ligger precis vid Brooklyn Bridge. Vi hade bord på rooftop:en och där satt vi hela kvällen och kollade ut över stan medan solen gick ner. Det var verkligen magiskt och något som jag kommer låsa in i min memory bank.

Vi var också inne på Gullivers Gate. Det är typ som ett museum kan man säga, där dom har gjort New York i miniatyr. Dom hade också gjort dela av Europa i miniatyr och det var faktiskt väldigt roligt att se. Det var superfint gjort.

 

Vi har verkligen haft det så himla mysigt i New York. Det är världens finaste stad och om ni inte har varit där så rekommenderar jag starkt er att åka. Det är verkligen en stad av möjligheter och man kan typ göra allt. Vi avslutade en magisk resa med att flyga hem med British Airways som tog hand om oss. Så vi sov gott hela vägen hem till Sthlm igen.

puss

 


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Our profiles
Privacy & cookies Change Consent for Third Party Cookies