Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:13 | October 30, 2017

eos

Hej alla fina,

Hoppas att ni har en fin måndag! Nu känns det verkligen som att hösten är här, det blåser så sjukt kallt i sthlm idag. Vilket gör att jag längtar tillbaka till varmare väder.

Ska också berätta att jag har ett superroligt samarbete tillsammans med eos just nu. Ni vet läppprodukterna (läppblasamen) som luktar så gott, och finns i massa olika färger. Jag har ett eos läppbalsam i varje väska typ, så sjukt smidiga att ta med sig för att dom är så små. Tycker också att det känns extra bra att använda eos då deras läppbalsam är ekologiska och 100% naturliga. Eos läppbalsam är fullproppat med bra saker så som shea smör, jojoba olja och antioxidant vitamin E.

Nu när det börjar bli riktigt kallt så blir iallafall min hy och läppar väldigt torra och är i behov av mycket mer fukt. Då är det perfekt att ha med sig ett litet eos i väskan. Finns inget värre än när man har torra läppar som svider och sen spricker. Här kommer lite bilder från när ja var i Cannes. Nu tänker ja låstas att jag är där resten av dagen haha. Produkter finns HÄR.

Ni hittar eos produkter hos Apoteket AB!

 

 


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Our profiles
Privacy & cookies Change Consent for Third Party Cookies