Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

19:38 | December 19, 2017

holiday shoes

I samarbete med Deichmann.

 

Hej alla fina,

Just nu har jag ett jätteroligt samarbete tillsammans med Deichmann som firar 10 år i Sverige!  Alla ni har säkert varit inne i en Deichmannbutik någon gång och vet att dom har sjukt stort utbud så man kan hitta typ allt man letar efter. Deichmann är från början från Tyskland och har funnits där i över 100 år, hur sjukt! Dom har 30 butiker i Sverige och levererar alltid gratis, och om du ångrar dig har dom gratis returer :)

Jag har fått välja ut mina 5 favorit festskor som passar perfekt till Jul och Nyår. Jag älskar att ha färg på skor, tycker att en outfit blir så mycket roligare om man har ett par roliga och snygga skor till! Jag fotade det igår på Berns och det spö-regnade (och snöade lite) hela dagen så det var inte det lättaste att ta bilder som gör skorna rättvisa haha. Men hoppas ni får lite inspo till Jul/Nyår!

 

Först kommer mina absoluta favoriter faktiskt, tycker dom här rosa klackarna är så fina! Perfekt om du vill piffa upp en outfit lite. Tycker att sammet och rosa är väldigt fint tillsammans och jag kan tänka mig att dom är väldigt snygga om du inte har klätt upp dig så mycket och “dress up” din outfit! Ni kan hitta dom HÄR.

Nästa par är ett par supersnygga boots i röd sammet. Tycker dom passar väldigt bra om du känner att du vill ha ett par bekväma skor men som ändå sticker ut lite! Du hittar skorna HÄR.


Dom här skorna tycker jag personligen är snyggast över en lite längre klänning så att klänningen går över skorna. Röd sammet är verkligen så snyggt till jul och nyår! Du hittar skorna HÄR.

Sist men inte minst. Älskar formen på dom här skorna, man får så snygga ben haha. Så det är verkligen ett tips ;) Jag stylade dom blå skorna med ett par utsvängda svarta jeans och en färgglad topp där den blåa färgen kommer igen. Ni hittar skorna HÄR.

 

 


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Our profiles
Privacy & cookies Change Consent for Third Party Cookies