Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:37 | December 29, 2017

Natural Cycles

I samarbete med Natural Cyckles. 

 

Hej alla fina,

Hoppas att ni har haft en riktigt fin julhelg med era nära och kära! Vi har haft väldigt mycket den här julen känns det som, vi har flängt runt i halva Sverige typ haha. Det blir så när alla bor på olika ställen och man försöker träffa alla. Så det ska faktiskt bli lite skönt att komma hem till Sthlm till nyår. Känner mig ganska klar med att köra bil for now haha.

Har tänkt mycket de senaste månaderna vad jag ska ändra till mitt 2018. Jag är inte så mycket för nyårslöften egentligen. Det känns ändå som att det bara är saker man säger som inte infrias ändå.

Men en sak jag velat ändra är faktiskt mina preventivmedel. Jag har tidigare använt p-piller och p-plåster. P-piller fungerade inte alls för mig, tror inte jag tål det. Jag blev deppig och mådde dåligt av att ta dem. Därför ville jag byta till p-plåster för att jag har kompisar som har varit nöjda med det. Men min barnmorska visste inte ens vad det var – så jag fick gå hem och googla. Jag förstår att olika preventivmedel funkar olika från person till person, men p-piller funkade ju inte för mig, och då känns det tråkigt att det är det enda dem rekommenderat, vad använder ni för preventivmedel?

Nu är jag iallafall klar med hormonerna för jag ska precis börja med Natural Cycles! Det är ett certifierat preventivmedel helt utan hormoner. Det enda du behöver göra är att ta tempen (med en extra känslig termometer) varje morgon, det första du gör, innan du går upp ur sängen (viktigt!). Man för in temperaturen i appen som sen ger dig en röd (använd skydd) eller en grön dag (ej fertil). Jag känner att jag inte har riktigt koll på hur allt funkar än men jag ser verkligen fram emot att börja och lära mig allt. Ser mest fram emot att kroppen får sköta sitt helt naturligt, tror jag kommer må som bäst så. Jag kommer uppdatera er hur det går när jag har testat det ett tag!

Om ni också är sugna på att testa så kan ni ange koden LISA. När du signar upp för ett år med Natural Cycles (kostnad 590 SEK) får du LH tester och kondomer från Durex på köpet, till ett värde av 398 SEK. Det kan ni göra HÄR.

 


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Our profiles
Privacy & cookies Change Consent for Third Party Cookies