Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

01:27 | January 13, 2018

bali lovin

I samarbete med Lapoint. 

 

Hej alla fina,

Hoppas att ni har haft en fin vecka. Nu har jag och Sendi varit på Bali tillsammans med Lapoint ett par dagar och är redan så kär i den här ön. Vi surfar, äter god mat, umgås med fantastiska människor och bara har det sååå bra! Asien är verkligen fantastiskt, varje gång jag är här så känner jag mig så hemma.

Det har också varit helt fantastiskt att få ordentligt med tid att surfa och bli bättre. Vi har jättegullig lärare som tipsar oss hela tiden hur vi kan bli bättre. Vi bor på ett superfint camp, ska göra ett inlägg senare så ni får se hur fint det är! Det är helt ny-öppnat, så vi är bland dom första gästerna som bor här. Känns så roligt! Ni kan kolla in det HÄR.  Men det bästa är nog att vi har nära till allt där vi bor :)

Så tacksam för att jag få vara här tillsammans med Lapoint, tack snälla för att ni tar hand om oss och för att vi får uppleva så mycket fantastiskt!

 


2 kommentarer2 kommentarer om “bali lovin”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Our profiles
Privacy & cookies Change Consent for Third Party Cookies