Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:57 | March 25, 2018

smile

I samarbete med Belissas

Hej alla fina,

Hoppas att ni har en riktigt fin söndag. Själv kom jag hem från Los Angeles i Fredags efter 10 dagar med fantastiska människor och upplevelser. Det har verkligen varit en sån kul resa och vi har gjort så mycket. Igår fyllde en tjejkompis år och för första gången var det inte jag som gick hem först (tack jetlag haha).

Jag tänkte visa er lite hur jag håller mina tänder vita. Jag har tidigare visat er att jag använder Belissas för att bleka mina tänder, och tycker att det funkar så bra så jag har fortsatt använt Belissas. Det är så smidigt att ta med sig när man reser eller att bara ha hemma. Här kommer lite steg för steg hur jag gör när jag använder Belissas.

  1. Koka skenorna i varmt vatten så att dom blir mjuka. När vattnet kokat upp så tar du upp skenorna och sätter i munnen så att skenorna formas efter dina tänder. Det är superenkelt och skenorna formar sig snabbt efter tänderna.
  2. När du har skenor som passar dina tänder är det bara att sätta igång (obs borsta tänderna först annars kan du få fläckar). Då tar jag lite av blekningsgelen (det som är i sprutorna) och lägger på insidan av skenorna. Tycker inte man behöver så mycket, utan tycker det funkar super om man tar lite mindre.
  3. Sen sätter du in skenorna på tänderna och stoppar in lampan i munnen och sätter på den. Ha den i munnen mellan 20-40 minuter. Borsta tänder efter det så att inte blekningsgelen ligger kvar.
  4. Upprepa behandlingen tills du tycker att du har uppnått den färg du vill ha på tänderna. Men rekommenderat är att man håller på dagligen i 7-14 dagar. Det finns en färgkarta med i paketet (se bild) där du kan se vilken vit nyans som du vill ha så kan du jämföra med karta sen.

Om ni är sugna på att testa det här själva så kan ni använda koden LISA50 så får ni 50% om ni köper ett Be-white starter kit, kika in på deras hemsida och använd koden HÄR.

 

 

 


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Our profiles
Privacy & cookies Change Consent for Third Party Cookies