Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:33 | June 18, 2019

let’s talk about hair

Hej fina,

nu var det verkligen ett tag sedan jag skrev här, men ser att ni fortfarande är en del som kikar in här! Så kul! Tänkte göra ett hår inlägg nu när sommaren är här. Har ju bestämt att jag så bli ljusare (hjälp!) efter nästan tre år som ganska mörk-hårig. Gör ju mitt hår som ni vet hos fantastiska Michael och Frisörerna som ni hittar HÄR

Kommer ihåg när jag började gå hos dom, hade en frisör i Örebro innan och var så nervös inför att byta. För man vill ju verkligen gå till någon som förstår vad man vill göra med håret, men samtidigt säger stopp för det som skadar håret och det som inte är möjligt. Tycker dom är så himla bra på att hålla den balansen, alla som jobbar där är supergulliga :)

Nu har vi iaf bestämt att göra ett försök att få mig lite ljusare, har varit så orolig för att det ska slita för mycket på mitt hår, men har gått till dom i snart 3 år så litar verkligen på att det kommer bli jättefint!

Det är ju ganska mycket fix och trix för att det ska bli bra, har precis börjat testa att använda Haritalk som dom sätter in på salongen, och de ska ju färgas och grejas med innan så känns verkligen super-spänande!

Kolla gärna in deras hemsida HÄR om ni är sugna på antingen löshår eller att färga, dom är som sagt superduktiga på båda. Om ni har några frågor så kommentera så ska jag svara på det jag kan!

KRAM

 

 


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Our profiles
Privacy & cookies Change Consent for Third Party Cookies